Badkamers & Tegelwerken

Voor het tegelen van uw vloer, badkamer, toilet of keuken kunt u bij mij terecht.

 

Badkamer

Vermoedelijk heeft u veel ideeën en zeker ook wensen voor uw badkamer. Met de ervaring die ik heb, kan ik dit mogelijk ook nog aanvullen met adviezen om samen met u tot de beste oplossing voor uw badkamer te komen.

Alles wat er komt kijken bij het verbouwen van een badkamer, kunt u met een gerust hart aan mij overlaten. Van vloer tot plafond, van tegel tot sanitair; ik maak er een stuk degelijk vakwerk van. Vanzelfsprekend werk ik, waar nodig, samen met een vaste vakman voor het loodgieterswerk en/of de aanleg van elektriciteit.

 

 

Toilet

Ik adviseer u dan ook graag bij de juiste wand- en vloertegels en help u bij de juiste keuze van het sanitair. Door bijvoorbeeld het plaatsen van een zwevend toilet, creëert u een ruimtelijk effect in deze kleine ruimte. Het onderhoud van de vloer wordt dankzij een zwevend toilet een stuk makkelijker.

 

Keukens

U wilt uw keuken uiteraard van een passende wand- en vloertegel voorzien. Ik help u graag met het kiezen van de juiste wand- en vloertegel door het geven van advies over een passende kleur, duurzaam materiaal, de juiste maat en tegels die goed schoon te maken zijn. Op deze manier geniet u optimaal van uw keuken.

 

Vloeren

Op grond van uw wensen kunnen we samen bekijken welke vorm, welke kleur en welk patroon er het beste bij uw ruimte past. Het aanleggen van vloerverwarming, het slopen van de oude vloer, kunt u aan mij overlaten.

Vragen?

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte contact op via info@mvandillen.nl.